Zafer Ortaokulu

Vizyon: Vizyon

Misyon: Misyon

Başarılar: *2014-2015 Yıldız Kızlar Badminton İl İkinciliği *2014-2015 Küçük Erkekler Futbol İl İkinciliği *2015-2016 Yıldız Kızlar Badminton İl İkinciliği *2015-2016 Masa tenisi İl dördüncülüğü *2015-2016 Öğretmenler Arası Afyonkarahisar Öğretmenevi Bahar Voleybol Turnuvası İl Birinciliği *2015-2016 Yıldız Kızlar Voleybol İlçe Birinciliği

Saatler: 07.45-18.45
Isınma: Stoker Sistemli Kalorifer
Yabancı Dil: İngilizce
Servis Bilgisi: Sabahları Çobanlar Belediyesi otobüslerinden birisi okul öğretmen servisi olarak görev yapmaktadır.
Sportif Etkinlikler: Okulumuzdan İl ve İlçe genelindeki turnuvalara futbol,badminton,hentbol,voleybol ve masa tenisi dallarında her yıl düzenli olarak katılım gerçekleşmektedir. Ayrıca okul içinde de bahar aylarında futbol ve voleybol turnuvaları düzenlenmektedir.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Ailemle Okuyorum Annem Benim En Güzel Kitabım Haydi 8´ler Zafere!

WEB - https://cobanlarzaferoo.meb.k12.tr

Adres - Zafer Mahallesi Çobanlar Afyonkarahisar

Öğretim Şekli :İkili Eğitim

Yerleşim Yeri - Afyonkarahisar İl Merkezinin 25 Km. güney-doğusunda Konya yolu üzerindeki şeker fabrikasından içeri girince ulaşılan Çobanlar İlçesinin Zafer Mahallesi mevkiinde yer almaktadır.

Adres - Zafer Mahallesi Çobanlar Afyonkarahisar

Ulaşım Her yarım saatte bir Çobanlar-Afyonkarahisar arası karşılıklı çalışan belediye otobüsleri vardır. Ayrıca öğretmenlerimiz özel araçlarıyla da ulaşım sağlamaktadırlar.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz ilçe merkezinde olup il merkezine 25 km uzaklıktadır.